We zien dat elk bedrijf anders is en hun eigen juridische risico’s kent. Wel zien we dat veel ondernemers om dezelfde redenen, juridisch gezien, niet alles op orde hebben. Vaak worden juridische zaken op de lange baan geschoven. Ondernemers onderschatten hoe groot dejuridische risico’s en de gevolgen zijn. De kans is groot dat u een keer wordt geconfronteerd met een juridische vraag of geschil. Daar zit u niet op te wachten; u wilt zich liever bezighouden met uw bedrijf en niet met allerlei randzaken.

Onze dienstverlening

Meester en Meester is de juridisch partner voor ondernemers. Wij geloven in laagdrempelige en begrijpelijke hulp. Wij helpen bedrijven met uiteenlopende juridische zaken. Soms draagt een ondernemer een juridisch knelpunt of vraagstuk aan en daarnaast scannen wij proactief de bedrijfsvoering van onze klanten op zoek naar juridische risico’s. Als partner zorgen wij ervoor dat de ondernemer juridisch gezien zorgeloos kan ondernemen.

  • 20+ specialisten

  • Intakegesprek altijd gratis

  • Geen kleine lettertjes

  • Snel advies

  • 24/7 bereikbaar

  • Toegankelijke tarieven

Waar we voor gaan

Advies

Heeft u juridisch advies nodig? Onze betrokken specialisten 24/7 staan klaar om u te helpen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk. Wij ontzorgen u als ondernemer en terwijl onze jurist uw vraagstuk oplost, kunt u zich focussen op het ondernemen. Wilt u volledig ontzorgt worden? Dan is het juridisch abonnement voor u de oplossing. Voor een klein bedrag per jaar kunt u onbeperkt, altijd en overal advies opvragen. Het maakt niet uit of u een grote of kleine vraag heeft.

Arbeid en onderneming2

Interim

Heeft u op tijdelijke basis een in-house specialist nodig die u juridisch ondersteunt? Bij behoefte aan extra kennis of capaciteit zorgen wij via ons brede netwerk dat u in contact komt met de specialist die u nodig heeft. Wij bieden een verscheidenheid aan juristen met verschillende specialismen. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk. Daarnaast kunnen wij u door middel van een werving- en selectie opdracht de jurist vinden voor uw organisatie op lange termijn.

Direct hulp bij uw vraagstuk?