Belasting betalen dat moeten wij allemaal, maar te veel belasting betalen dat wil niemand. Belastingzaken kunnen erg verwarrend zijn. Er hangen veel regels en voorwaarden aan vast die in elke situatie weer anders zijn. Ook kan het zijn dat je het niet eens bent met een aanslag die je hebt ontvangen van de Belastingdienst of van de gemeente. Voorkom dat je fouten maakt en te veel moet betalen door advies in te winnen bij een van onze specialisten.

Parkeerboete, snelheidsovertreding of rijbewijs ingevorderd? Het kan zijn dat je het niet eens bent met een boete. Hier hangt vaak een procedure aan vast, waarbij u bezwaar kan indienen. Om tot een bevredigende beslissing van de Officier van Justitie te komen, is het belangrijk dat er niets aan dit bezwaar ontbreekt en de redenen waarom je het er niet mee eens bent zo duidelijk en volledig mogelijk worden beschreven. Schakel daarom een van onze specialisten in om je hierbij te helpen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze specialisten bieden advisering en ondersteuning in belastingtechnische kwesties of in het nemen van juridische stappen daarover. Bezwaar maken tegen een beslissing is een optie als je het niet eens bent met de Belastingdienst of gemeente. Je kan ons inschakelen om te helpen bij bezwaarprocedures.

Belastingen en boetes 3

Wij adviseren je bijvoorbeeld ook bij onterechte aanslagen en het treffen van betalingsregelingen. Tussen de partijen kunnen een tal van problemen ontstaan. Wij staan je bij in juridische procedures, maar voorkomen is natuurlijk beter. Samen met jou zoeken wij de beste oplossingen.


Jouw rechten en plichten worden door ons in begrijpelijke taal uitgelegd. Onze specialisten hebben een brede kennis over verschillende denkbare onderwerpen die te maken hebben met belastingen en boetes.

Belastingen en boetes 4

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Bouwen en verbouwen

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning? Wij geven direct advies over alle juridische aspecten die hierbij komen kijken.

Lees meer over bouwen en verbouwen

Werk en inkomen

Heb je een conflict met je werkgever, zijn er onduidelijkheden over de arbeidsvoorwaarden of over het aanvragen van een uitkering? Wij geven advies en hulp bij al je vragen over werk en inkomen.

Lees meer over werk en inkomen

Belastingen en boetes

Wij geven direct en duidelijk advies over alle juridische aspecten die komen kijken bij belastingen en boetes. Voorkom dat je teveel betaalt.

Lees meer over belastingen en boetes

Student en recht

Wij bieden betaalbare juridische hulp in duidelijke taal voor alle juridische kwesties die zich voordoen tijdens of na de studie.

Lees meer over student en recht

Wonen en buren

Wij adviseren en ondersteunen je bij jouw rechten en plichten bij het huren, verhuren of kopen van een huis in begrijpelijke taal toe te lichten. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Lees meer over wonen en buren

Mediation en bemiddeling

Heb je een conflict in relationele sfeer? Voorkom juridische procedures. Mediation biedt vaak een uitkomst.

Lees meer over mediation en bemiddeling