Wij adviseren en ondersteunen gemeenten, veiligheidsregio's, provincies, waterschappen, woningcorporaties en overige overheidsinstanties. Onze specialisten staan voor u klaar voor alle juridische vraagstukken op het gebied van openbare orde en veiligheid. Het is belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de eigen leefomgeving en zowel kleine problemen als grotere vraagstukken vroegtijdig worden gesignaleerd. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld bij het ontwikkelen en uitvoeren van een goed beleid.

Consultancy

Bij vrijwel iedere beslissing spelen juridische overwegingen een rol. Heeft u juridisch advies nodig? Onze betrokken specialisten staan klaar om u te helpen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk.

Pexels photo 4552859

Interim

Elke overheidsinstantie krijgt te maken met juridische vraagstukken. Heeft u op tijdelijke basis een specialist nodig die u juridisch ondersteunt? We houden ons bezig met onderwerpen zoals: de aanpak radicalisering, ondermijning, zorg en veiligheid, APV / Bijzondere wetten en andere openbare ordebevoegdheden. Bij behoefte aan extra kennis of capaciteit zorgen wij via ons brede netwerk dat u in contact komt met de specialist die u nodig heeft om verder te komen. Onze specialisten zijn toegespitst op uw wensen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk.

Pexels photo 288477

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Openbare orde en veiligheid

Onze specialisten bieden advisering en ondersteuning aan gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's om de kwaliteit van openbare orde en veiligheid te verbeteren.

Lees meer over openbare orde en veiligheid

Crisisbeheersing

Wij werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's om samenwerking met partners te verbeteren om crisis te voorkomen dan wel te beheersen.

Lees meer over crisisbeheersing

Vergunningen, toezicht en handhaving

Wij werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's om de kwaliteit van de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving te verbeteren.

Lees meer over vergunningen, toezicht en handhaving

Ruimtelijke ordening

Onze specialisten werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s om de kwaliteit van de ruimtelijke ordening te verbeteren.


Lees meer over ruimtelijke ordening