Heb jij een juridisch geschil en wil je direct geholpen worden? Wij beantwoorden jouw juridische vraag snel en eenvoudig in zowel ons kantoor als via digitaal contact. Onze juridische specialisten staan voor iedereen klaar met een positief kritische houding. Meester en Meester heeft veel ervaring op het gebied van juridisch advies voor particulieren. Een juridisch conflict is voor geen enkele particulier wenselijk. Het kan oncomfortabele situaties en een hoop stress geven wanneer je als particulier in een juridisch conflict bent beland en daarin ontlasten wij jou.

Onze dienstverlening

Meester en Meester is breed inzetbaar voor juridisch advies. Voor particulieren betekent dit dat wij regelmatig te maken hebben met zaken als bouwen en verbouwen, werk en inkomen, belastingen en boetes, student en recht, wonen en huren en mediation. Onze breed inzetbare juridische specialisten hebben ieder hun eigen vakgebied. Dat betekent dat er voor iedere zaak een specialist wordt ingezet. Wij hebben voor jou de specialist tegen een betaalbaar tarief. De toegankelijkheid van het recht staat voorop. Meester en Meester biedt dan ook de mogelijkheid om gratis juridisch advies te winnen. Het intakegesprek is te allen tijde gratis en vrijblijvend. Hierdoor kan iedereen met zijn juridische kwestie bij ons terecht.

  • 20+ specialisten

  • Overal dekking

  • Geen kleine lettertjes

  • Snel advies

  • Eerste intakegesprek altijd gratis

  • Toegankelijke tarieven

Particulier2

Advies

Heeft u juridisch advies nodig? Onze betrokken specialisten 24/7 staan klaar om u te helpen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk. Meester en Meester legt u in begrijpelijke taal uit wat uw rechten, plichten en mogelijkheden zijn. Dit kan in een juridisch conflict zijn, maar ook in een alledaagse situatie. Soms weten particulieren niet wat voor rechten ze allemaal hebben. Onze juridische experts leggen dit dan in begrijpelijke taal aan u uit.

Direct hulp bij uw vraagstuk?