Emotioneel of zakelijk conflict? Bij beide gevallen is het belangrijk dat er gezocht wordt naar een duurzame oplossing die passend is bij jouw situatie. Je bent bereid om op een goede manier een oplossing te vinden. Mediation en bemiddeling is hiervoor een geschikte oplossing om formele procedures bij de rechter te voorkomen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Mediation kan een uitkomst bieden. Onze specialisten helpen jou en de wederpartij om samen op een zo goed mogelijke manier tot een acceptabele en bevredigende oplossing te komen. Onze mediators gaan met een objectieve en onafhankelijke blik met jou en de andere partij in gesprek. Partijen kunnen binnen mediation beslissingen nemen, zonder dat anderen hier invloed op hebben. Deze besluiten worden vastgesteld in een vaststellingsovereenkomst. Mocht er al een juridische procedure zijn gestart, dan wordt deze (tijdelijk) stopgezet.

Mediation1

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Bouwen en verbouwen

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning? Wij geven direct advies over alle juridische aspecten die hierbij komen kijken.

Lees meer over bouwen en verbouwen

Werk en inkomen

Heb je een conflict met je werkgever, zijn er onduidelijkheden over de arbeidsvoorwaarden of over het aanvragen van een uitkering? Wij geven advies en hulp bij al je vragen over werk en inkomen.

Lees meer over werk en inkomen

Belastingen en boetes

Wij geven direct en duidelijk advies over alle juridische aspecten die komen kijken bij belastingen en boetes. Voorkom dat je teveel betaalt.

Lees meer over belastingen en boetes

Student en recht

Wij bieden betaalbare juridische hulp in duidelijke taal voor alle juridische kwesties die zich voordoen tijdens of na de studie.

Lees meer over student en recht

Wonen en buren

Wij adviseren en ondersteunen je bij jouw rechten en plichten bij het huren, verhuren of kopen van een huis in begrijpelijke taal toe te lichten. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Lees meer over wonen en buren

Mediation en bemiddeling

Heb je een conflict in relationele sfeer? Voorkom juridische procedures. Mediation biedt vaak een uitkomst.

Lees meer over mediation en bemiddeling