Heb je een probleem met je huurbaas, de examencommissie of ben je je bijbaan kwijtgeraakt door een geschil met je werkgever? Ben je bijna klaar met je studie en is het tijd om je studieschuld af te gaan betalen, maar kan je niet aflossen of zit je studieschuld in de weg bij een hypotheek? Zo zijn er verschillende situaties te bedenken, waarbij je procedures kan starten tegen bijvoorbeeld DUO. Ben je niet in staat om een advocaat te betalen, maar heb je wel juridisch advies nodig? Het inschakelen van één van onze specialisten is dan voor jou wellicht een geschikte oplossing.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze specialisten geven antwoord op jouw vraagstukken. Wij ondersteunen in het vinden van passende oplossingen bij mogelijke problemen tussen jou en partijen, zoals bijvoorbeeld DUO of de organisatie waar jij studeert. Er kunnen problemen zijn met de hoogte, intrekking of verlaging van de studiefinanciering. Het kan zijn dat er een afwijzing is van jouw aanvraag of er een beslissing uitblijft. Het kan zijn dat je daarom bezwaar moet indienen. Het is belangrijk dat er niets aan dit bezwaar ontbreekt.

Student

Met onze kennis en specialisme zorgen wij ervoor dat jouw bezwaar op de juiste wijze wordt ingediend. Ook voor problemen met de werkgever of huurbaas kan je bij ons terecht. Wij helpen met de communicatie tussen verschillende partijen. Wil je je rechten en plichten weten? Denk hierbij aan het recht op bijvoorbeeld huursubsidie of je verplichtingen naar je werkgever. Neem dan ook contact met ons op.

Staat jouw kwestie er niet tussen? Onze specialisten hebben een brede kennis over verschillende denkbare problemen of onduidelijkheden die zich tijdens de studieperiode kunnen voordoen.

Student4

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Bouwen en verbouwen

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning? Wij geven direct advies over alle juridische aspecten die hierbij komen kijken.

Lees meer over bouwen en verbouwen

Werk en inkomen

Heb je een conflict met je werkgever, zijn er onduidelijkheden over de arbeidsvoorwaarden of over het aanvragen van een uitkering? Wij geven advies en hulp bij al je vragen over werk en inkomen.

Lees meer over werk en inkomen

Belastingen en boetes

Wij geven direct en duidelijk advies over alle juridische aspecten die komen kijken bij belastingen en boetes. Voorkom dat je teveel betaalt.

Lees meer over belastingen en boetes

Student en recht

Wij bieden betaalbare juridische hulp in duidelijke taal voor alle juridische kwesties die zich voordoen tijdens of na de studie.

Lees meer over student en recht

Wonen en buren

Wij adviseren en ondersteunen je bij jouw rechten en plichten bij het huren, verhuren of kopen van een huis in begrijpelijke taal toe te lichten. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Lees meer over wonen en buren

Mediation en bemiddeling

Heb je een conflict in relationele sfeer? Voorkom juridische procedures. Mediation biedt vaak een uitkomst.

Lees meer over mediation en bemiddeling