Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je droomwoning, maar gaat het niet allemaal even vlekkeloos als dat je gedacht had? Heb je bijvoorbeeld een geschil met de aannemer over verborgen gebreken? Dan is het verstandig om juridisch advies in te winnen bij een van onze specialisten. Bespaar een hoop stress en neem contact met ons op.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Om te kunnen bouwen moet er een check worden gedaan of er een omgevingsvergunning nodig is. Bij deze check kunnen wij jou ondersteunen. Ben je van plan een aannemer in te schakelen? Wij kunnen helpen met het vooraf opstellen van duidelijke afspraken. Ook geven wij advies geven over regels voor bouwen op een erfgrens.

Bouw woning2

Verder adviseren wij in conflicten waarbij afspraken niet worden nagekomen, zoals de voorwaarden bij de huur of koop van een nieuwe woning. Tot slot, kan je denken aan advisering bij het opzeggen van de huur en bezwaar maken tegen de huuropzegging- of verhoging.

Staat jouw kwestie er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Onze specialisten hebben een brede kennis over alle onderwerpen die te maken hebben met bouwen en verbouwen.

Bouwen4

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Bouwen en verbouwen

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning? Wij geven direct advies over alle juridische aspecten die hierbij komen kijken.

Lees meer over bouwen en verbouwen

Werk en inkomen

Heb je een conflict met je werkgever, zijn er onduidelijkheden over de arbeidsvoorwaarden of over het aanvragen van een uitkering? Wij geven advies en hulp bij al je vragen over werk en inkomen.

Lees meer over werk en inkomen

Belastingen en boetes

Wij geven direct en duidelijk advies over alle juridische aspecten die komen kijken bij belastingen en boetes. Voorkom dat je teveel betaalt.

Lees meer over belastingen en boetes

Student en recht

Wij bieden betaalbare juridische hulp in duidelijke taal voor alle juridische kwesties die zich voordoen tijdens of na de studie.

Lees meer over student en recht

Wonen en buren

Wij adviseren en ondersteunen je bij jouw rechten en plichten bij het huren, verhuren of kopen van een huis in begrijpelijke taal toe te lichten. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Lees meer over wonen en buren

Mediation en bemiddeling

Heb je een conflict in relationele sfeer? Voorkom juridische procedures. Mediation biedt vaak een uitkomst.

Lees meer over mediation en bemiddeling