Wij helpen particulieren, het bedrijfsleven en de overheid met uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wetgeving maken wij toegankelijk en met een team van specialistische adviseurs realiseren wij innovatieve en effectieve oplossingen.

Onze dienstverlening

Wij adviseren en ondersteunen gemeenten, veiligheidsregio's, provincies, waterschappen, woningcorporaties en overige overheidsinstanties. Onze specialisten staan voor u klaar voor alle bestuursrechtelijke zaken, zoals bij het ontwikkelen en uitvoeren van goed beleid. Neem contact met ons op in een vroegtijdig stadium voor overleg over de meest efficiënte aanpak. Wij bieden kort advies, maar ook ondersteunen wij in complexe vraagstukken en staan u bij in juridisch procedures.

  • 20+ specialisten

  • Overal dekking

  • Geen kleine lettertjes

  • Snel advies

  • 24/7 beschikbaar

  • Toegankelijke tarieven

Arbeid en onderneming2

Advies

Heeft u juridisch advies nodig? Onze betrokken specialisten 24/7 staan klaar om u te helpen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk. Dit advies kan bestaan uit ondersteuning bij (langdurige)projectopdrachten zoals het opstellen van beleid, maar ook bij acute vraagstukken zoals het sluiting van een woning, handhavingsvraagstukken of acute crises. Daarnaast ontlasten wij veel instanties bij het behalen van de verplichtingen die voortvloeien uit het handhavingsuitvoeringsplan.

Student4

Interim

Elke overheidsinstantie krijgt te maken met juridische vraagstukken. Heeft u op tijdelijke basis een specialist nodig die u juridisch ondersteunt? Bij behoefte aan extra kennis of capaciteit zorgen wij via ons brede netwerk dat u in contact komt met de specialist die u nodig heeft. Wij bieden een verscheidenheid aan juristen met verschillende specialismen. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk. Daarnaast kunnen wij u door middel van een werving- en selectie opdracht de jurist vinden voor uw organisatie op lange termijn.

Direct hulp bij uw vraagstuk?