Het kan zijn dat je werkgever dreigt met ontslag en een wederzijdse overeenkomst wil opstellen. Of zijn jullie het niet eens zijn met de arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld: vakantie- of verlofdagen, werktijden en salaris? Het zijn vervelende en lastige situaties die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Helaas is het niet altijd even gemakkelijk om een goede oplossing te vinden. Inschakelen van een van onze specialisten is verstandig.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Meester en Meester biedt niet alleen hulp en advies bij arbeidsgeschillen, maar bijvoorbeeld ook bij het aanvragen van een uitkering bij werkloosheid. Verder controleren wij onder andere jouw arbeidsovereenkomst ten aanzien van de huidige wet- en regelgeving. Soms is het onduidelijk waar je recht op hebt. Wij zoeken het voor je uit. Onze specialisten begeleiden je in de stappen die je kan zetten bij ontslag of bij ziekte.

Werkeninkomen1

Daarnaast bieden wij ondersteuning in het nemen van juridische stappen, zoals bij arbeidsconflicten, reorganisaties, uitkeringen, ontslagzaken, transitievergoedingen en pensioen. Het opstellen van juridische documenten gericht aan jouw werkgever, het UWV of de gemeente zijn enkele voorbeelden van deze ondersteuning.

Staat jouw kwestie er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Onze specialisten hebben een brede kennis over verschillende onderwerpen die te maken hebben met werk en inkomen.

Werk2

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Bouwen en verbouwen

Ben je bezig met het bouwen of verbouwen van je woning? Wij geven direct advies over alle juridische aspecten die hierbij komen kijken.

Lees meer over bouwen en verbouwen

Werk en inkomen

Heb je een conflict met je werkgever, zijn er onduidelijkheden over de arbeidsvoorwaarden of over het aanvragen van een uitkering? Wij geven advies en hulp bij al je vragen over werk en inkomen.

Lees meer over werk en inkomen

Belastingen en boetes

Wij geven direct en duidelijk advies over alle juridische aspecten die komen kijken bij belastingen en boetes. Voorkom dat je teveel betaalt.

Lees meer over belastingen en boetes

Student en recht

Wij bieden betaalbare juridische hulp in duidelijke taal voor alle juridische kwesties die zich voordoen tijdens of na de studie.

Lees meer over student en recht

Wonen en buren

Wij adviseren en ondersteunen je bij jouw rechten en plichten bij het huren, verhuren of kopen van een huis in begrijpelijke taal toe te lichten. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Lees meer over wonen en buren

Mediation en bemiddeling

Heb je een conflict in relationele sfeer? Voorkom juridische procedures. Mediation biedt vaak een uitkomst.

Lees meer over mediation en bemiddeling