Heeft u een conflict met een werknemer over arbeidsvoorwaarden of wilt u een werknemer ontslaan? Hier komen veel juridische aspecten bij kijken. Stel uw vragen op het gebied van arbeidsrecht aan onze specialisten. Wij ondersteunen en adviseren u bij kwesties over ziekte, re-integratie, arbeidsovereenkomsten, loon, cao en meer.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het is belangrijk dat u uw werknemers de juiste arbeidsovereenkomst biedt, met hierin de afspraken die niet in strijd zijn met de wet. Het is dus van belang om te weten wat er opgenomen dient te worden in de arbeidsovereenkomst. Wij bieden onder andere ondersteuning bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Ook helpen wij u met het opstellen of controleren van beëindigingsovereenkomsten, concurrentiebedingen en bedrijfsreglementen.

Arbeid en onderneming

Is ontslag met wederzijds goedvinden niet mogelijk, dan helpen wij u met de aanvraag van het ontslag. Het kan zijn dat de werknemer wil onderhandelen over de transitievergoeding. Hierover kan u zich laten adviseren door onze specialisten. Mocht er toch een conflict ontstaan of is er al een conflict, dan bieden wij hierbij ondersteuning en advies.

Staat uw kwestie er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Onze specialisten hebben een brede kennis over alle onderwerpen die te maken hebben met het arbeidsrecht.

Arbeid3

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Arbeid en onderneming

Onze specialisten bieden ondersteuning en advisering bij kwesties over ziekte, re-integratie, arbeidsovereenkomsten, loon, cao en meer.

Lees meer over arbeid en onderneming

Overeenkomsten

Veel conflicten zijn gerelateerd aan overeenkomsten. Onze specialisten bieden advisering en ondersteuning bij alle juridische aspecten die komen kijken bij overeenkomsten.

Lees meer over overeenkomsten

Vergunningen

Bij de uitoefening van uw bedrijf zijn vergunningen belangrijk en in sommige gevallen verplicht. Onze specialisten hebben kennis over alle onderwerpen die met vergunningen te maken hebben.

Lees meer over vergunningen

Privacy

Privacy heeft op vele manieren invloed op uw organisatie. Wilt u weten of uw organisatie aan de privacywetgeving voldoet of heeft u andere vragen? Laat een van onze specialisten u informeren.

Lees meer over privacy

Arbozorg en veiligheid

Wij helpen u het welzijn van uw personeel te waarborgen. Onze specialisten bieden juridisch advies op het gebied van de Arbowetgeving, ondersteunen bij het opstellen van het beleid en inventariseren risico’s.

Lees meer over arbozorg en veiligheid

Belastingen

Onze specialisten geven u advies over de mogelijkheden, rechten en plichten binnen de grenzen van het belastingrecht om een gunstig resultaat te kunnen realiseren voor uw onderneming.

Lees meer over belastingen