Belasting betalen moeten wij allemaal, maar te veel betalen wil niemand. Als ondernemer wil je niet verrast worden door onverwachte aanslagen. Onze specialisten geven u advies over de mogelijkheden, rechten en plichten binnen de grenzen van het belastingrecht om een gunstig resultaat te kunnen realiseren voor uw onderneming. Waar zitten de kansen, maar ook de risico’s?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor elke fase van de onderneming bieden wij fiscaal advies. Wij helpen u bijvoorbeeld bij de keuze van de rechtsvorm. Als btw-plichtige ondernemer moet u rekening houden met verschillende tarieven die voor de geleverde goederen en diensten kunnen gelden. Ook kan het zijn dat uw werkzaamheden zijn vrijgesteld van btw. Stel ons uw btw-vragen en laat u adviseren. Wij zetten risico’s en kansen uiteen. Verder adviseren en ondersteunen wij u bij de fiscale aspecten bij bedrijfsoverdracht of herstructurering. Staat uw kwestie er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op.

Pexels photo 209224

Neem contact met ons op!

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Arbeid en onderneming

Onze specialisten bieden ondersteuning en advisering bij kwesties over ziekte, re-integratie, arbeidsovereenkomsten, loon, cao en meer.

Lees meer over arbeid en onderneming

Overeenkomsten

Veel conflicten zijn gerelateerd aan overeenkomsten. Onze specialisten bieden advisering en ondersteuning bij alle juridische aspecten die komen kijken bij overeenkomsten.

Lees meer over overeenkomsten

Vergunningen

Bij de uitoefening van uw bedrijf zijn vergunningen belangrijk en in sommige gevallen verplicht. Onze specialisten hebben kennis over alle onderwerpen die met vergunningen te maken hebben.

Lees meer over vergunningen

Privacy

Privacy heeft op vele manieren invloed op uw organisatie. Wilt u weten of uw organisatie aan de privacywetgeving voldoet of heeft u andere vragen? Laat een van onze specialisten u informeren.

Lees meer over privacy

Arbozorg en veiligheid

Wij helpen u het welzijn van uw personeel te waarborgen. Onze specialisten bieden juridisch advies op het gebied van de Arbowetgeving, ondersteunen bij het opstellen van het beleid en inventariseren risico’s.

Lees meer over arbozorg en veiligheid

Belastingen

Onze specialisten geven u advies over de mogelijkheden, rechten en plichten binnen de grenzen van het belastingrecht om een gunstig resultaat te kunnen realiseren voor uw onderneming.

Lees meer over belastingen