Meester en Meester laat jonge talenten doorgroeien naar professionals en specialisten in het juridisch- en veiligheidsdomein. Meester en Meester heeft de ontwikkeling van medewerkers als centrale kernwaarde in het bedrijf. Talenten bieden wij scholing en werkervaringsplekken bij organisaties, waardoor zij doorgroeien tot de adviseurs van de toekomst.

Ben je een student en wil je meer weten over het opleidingstraject en de mogelijkheden? Of zoekt u een startende, innovatieve adviseur voor uw organisatie en wilt u meer weten over de samenwerking tussen uw organisatie en Meester en Meester? Neem dan contact met ons op of klik op de onderstaande link.

Ervaring van studenten

Kyra (24)
Kyra heeft een bachelor Social Work gevolgd aan de Saxion Hogescholen in Enschede en heeft daarnaast een pre-master bestuurskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en start dit jaar aan haar Master. Naast haar studie is zij ook politiek actief. Ze is Statenlid namens D66 bij de Provincie Overijssel en tevens Raadscommissielid bij de gemeente Kampen.

Kyra wil haar werkervaring vergroten en is daarom begonnen bij Meester en Meester. Kyra is momenteel werkzaam, onder begeleiding van Meester en Meester, bij de Gemeente Zoetermeer. Hier ondersteunt zij in de beleidsadvisering, gespecialiseerd op Sociaal Domein.

Direct hulp bij uw vraagstuk?