Arbeid en onderneming

Bedrijven

Wat is een juridisch abonnement?

01 februari 2023

U wordt als ondernemer geconfronteerd met een juridische vraag of geschil. De kans is groot dat u hier niet op zit te wachten; u wilt zich liever bezighouden met uw bedrijf en niet met allerlei randzaken. Zou het niet handig zijn als u uw eigen juridische afdeling zou hebben, maar dan tegen een scherp tarief?

Uw eigen juridische afdeling

Een eigen juridische afdeling is voor de meeste ondernemers onbetaalbaar. Daar heeft Meester en Meester een oplossing voor: het juridisch abonnement. Met een juridisch abonnement kunt u met al uw juridische vraagstukken terecht bij onze advocaten en juristen.

Wat zijn de voordelen van een juridisch abonnement?

Als u een juridisch abonnement afsluit, dan kunt u genieten van vele voordelen, zoals:

• U kunt contracten laten screenen voordat u tekent;

• U kunt juridisch advies inwinnen over ontvangen brieven;

• U kunt overeenkomsten laten opstellen;

• U kunt juridische ondersteuning aanvragen als een leverancier of afnemer problemen geeft;

• U krijgt bijstand van een jurist of advocaat als u betrokken raakt in een procedure;

• U kunt advies inwinnen over uw rechten en plichten.

Heeft u een juridische vraag en wilt u zonder na te denken een jurist of advocaat bellen? Dat is mogelijk met een juridisch abonnement. Voor een klein bedrag per jaar kunt u onbeperkt, altijd en overal advies opvragen. Het maakt niet uit of u een grote of kleine vraag heeft. Door tijdig advies te vragen kunt u een hoop tijd en kosten besparen.

Juridisch abonnement Meester en Meester

Als u een juridisch abonnement afneemt, dan heeft u het hele jaar recht op juridische hulp. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende producten en diensten:

Legal Quickscan

Met een legal quickscan krijgt u snel een indicatie waar uw mogelijke juridische risico’s liggen. Er wordt onder andere gekeken naar aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, consumentenrecht, Arbowetgeving, contractenrecht, privacywetgeving en algemene voorwaarden.

Onbeperkt juridisch klankborden

Met een juridisch abonnement kunt u onbeperkt bellen en mailen om uw vragen voor te leggen. U kunt in dit geval al in een vroeg stadium gehoord en geholpen worden. Grote juridische problemen kunnen hiermee voorkomen worden.

Screening contracten en documenten

Al uw contracten, documenten, voorwaarden en statements kunnen voorgelegd worden aan onze professionals. Zo weet u waar u voor tekent.

Opstellen arbeidsovereenkomsten

U kunt ons inschakelen voor het opstellen van uw arbeidsovereenkomsten. Zo weet zowel u als uw werknemer dat alles goed geregeld is.

Opstellen en wijzigen algemene voorwaarden

Hoewel algemene voorwaarden niet verplicht zijn voor een ondernemer, doet u er wel verstandig aan om deze te laten opstellen. Als u goede algemene voorwaarden heeft, dan kunnen veel onenigheden en onduidelijkheden voorkomen worden.

Opstellen en wijzigen privacy-, en cookiestatements

Wettelijk gezien is een privacyverklaring verplicht. Een cookieverklaring is hier een onderdeel van. Heeft u deze verklaringen niet op orde, dan kunt u een boete opgelegd krijgen door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Extra juridisch hulp tegen gereduceerd tarief

Tegen een gereduceerd tarief kunt u Meester en Meester ook inschakelen voor hulp die buiten het juridische abonnement valt. Naast bovenstaande producten en diensten krijgt u ook juridische hulp bij het incasseren van vorderingen, een gratis RI&E scan en kunt u kredietwaardigheidsrapporten opvragen.

Heeft u vragen over het juridisch abonnement van Meester en Meester? Neem dan contact met ons op. Wilt u liever eerst kennismaken met onze werkwijze? In veel gevallen kunnen wij uw eerste juridische vraagstuk voor slechts 99 euro voor u beantwoorden. Bent u na dit vraagstuk tevreden over onze werkwijze en sluit u een abonnement af? Dan is deze 99 euro een welkomstcadeau.

Meester en Meester; maakt recht voor iedereen toegankelijk

Meester en Meester is een juridisch adviesbureau dat staat voor een veilige en rechtvaardige samenleving. Heeft u een juridische vraag of advies nodig? Of wilt u een juridisch abonnement afsluiten? Wij helpen u graag! Meester en Meester biedt rechtsbescherming aan particulieren, bedrijven en de overheid.

Voor niet-juristen kan de juridische wereld soms onbegrijpelijk zijn. Bij Meester en Meester komt talent en kennis samen. Wij maken recht voor iedereen toegankelijk en ontzorgen onze klanten op juridisch vakgebied.

Deel dit artikel

Meester en Meester is gevestigd in Zwolle en Kampen, maar wij helpen klanten in heel Nederland. Kunt u ons advies goed gebruiken of heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op! U kunt ons direct bellen op 088-0665002, maar u kunt ook een mail sturen naar info@meesterenmeester.nl.