Juridisch

Jurist privaatrecht

Ben jij de specialist in het privaatrecht en wil jij met jouw kennis bedrijven en particulieren adviseren over juridische vraagstukken? Zijn onderwerpen zoals contracten, arbeidsovereenkomsten, aansprakelijkheid, sommaties, en privacy thema’s waar jij enthousiast van wordt? Lees dan verder!

Locatie Zwolle
Uren 32-40
Auto Auto

Juridisch

Jurist ondernemingsrecht

Ben jij op zoek naar doorgroeimogelijkheden en afwisseling in je werkzaamheden? Heb jij affiniteit met ondernemingsrecht? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Bij Meester en Meester zijn wij opzoek naar een Jurist ondernemingsrecht die ons komt versterken. Als jurist bij Meester en Meester krijg je veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Je komt terecht in een team met andere juristen die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Locatie Zwolle
Uren 32-36 uur
Auto Auto

Juridisch

Jurist Arbeidsrecht

Ben jij op zoek naar afwisseling en uitdaging? Beschik jij kennis over arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Bij Meester en Meester zijn wij opzoek naar een Jurist arbeidsrecht die ons komt versterken. In deze functie ga je onder andere analyseren, adviseren en procederen. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Locatie Zwolle
Uren 24-40
Auto Auto

Sales

STAGE | Ondernemende en commerciële student gezocht!

Studeer jij HBO of WO in een commerciële richting en ben je op zoek naar een stageplek waar je écht de ruimte krijgt je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen? Je zou het niet direct verwachten, maar dit kan bij het tofste juridische adviesbureau in de regio Zwolle.

Locatie Zwolle
Uren 40

Juridisch

Pensioenjurist

Werken in een team aan mooie, diverse projecten en het beheren van juridische documentatie: pensioenreglement, uitvoeringsovereenkomst en productbrochures. Is dat iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Bij Meester en Meester zoeken wij momenteel een Pensioenjurist voor een van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Jij bent iemand die duidelijke ideeën heeft over wat er moet gebeuren. Je werkt planmatig en secuur. Daarnaast wil je graag invloed hebben op het gezamenlijke eindresultaat!

Locatie Amsterdam
Uren 34

Juridisch

Jurist Bouwrecht

Ben jij een ervaren jurist binnen het vakgebied Bouwrecht, met specifieke interesse in Burenrecht, Huurrecht en VvE recht? Overtref jij de verwachtingen van de klant met je persoonlijke aanpak en weet jij mensen makkelijk te overtuigen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Bij een van onze gewaardeerde opdrachtgevers bieden wij jou de gelegenheid om een cruciale rol te vervullen. Binnen een team van gedreven juristen wat verspreid is over meerdere locaties, waaronder Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden en Tilburg. Hier krijg jij de unieke kans om complexe juridische uitdagingen aan te gaan en klanten te begeleiden bij het oplossen van juridische vraagstukken in hun woon- en leefomgeving.

Locatie Meerdere locaties
Uren 34

Juridisch

Medior Arbeidsrecht Jurist

Heb jij een passie voor arbeidsrecht en het bijstaan van werkgevers en werknemers met juridische geschillen? Lees dan snel verder!

Bij Meester en Meester zoeken wij momenteel een Medior Arbeidsrecht Jurist voor een van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Jij bent iemand die niet alleen uitblinkt in juridische expertise, maar ook een betrokken en proactieve benadering heeft bij elke zaak. Je bent de scherpe jurist die complexe problemen moeiteloos analyseert, met een scherp oog voor zowel kansen als risico's. Je aarzelt niet om beslissingen te nemen en bent flexibel om je aan te passen aan diverse situaties. Bovendien ben je een actieve teamspeler die bereid is om de beste resultaten te behalen.

Locatie Apeldoorn
Uren 34

Juridisch

Legal Counsel

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en zelfstandige functie met afwisselende werkzaamheden binnen een klein, hecht en internationaal georiënteerd team met een informele cultuur? Dan is deze uitdagende functie bij een groot internationaal concern iets voor jou!

Bij Meester en Meester zijn wij voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een Legal Counsel. Voor deze functie zoeken wij een Legal Counsel die proactief, nauwgezet, vasthoudend, doortastend en ook onder hoge druk kan functioneren.

Locatie Wezep
Uren 32- 40