Juridisch

Jurist privaatrecht

Ben jij de specialist in het privaatrecht en wil jij met jouw kennis bedrijven en particulieren adviseren over juridische vraagstukken? Zijn onderwerpen zoals contracten, arbeidsovereenkomsten, aansprakelijkheid, sommaties, en privacy thema’s waar jij enthousiast van wordt? Lees dan verder!

Locatie Zwolle
Uren 32-40
Auto Auto

Juridisch

Jurist bestuursrecht

Ben jij de specialist in het bestuursrecht en wil jij met jouw kennis organisaties in het publieke domein versterken? Zijn onderwerpen als handhaving, WABO, Ruimtelijke Ordening, APV of Bijzondere wetten thema’s waar jij enthousiast van wordt? Lees dan verder!

Locatie Zwolle
Uren 32 - 40
Auto Auto

Veiligheid | Crisisbeheersing

Adviseur openbare orde en veiligheid | Crisisbeheersing

Voor het team Veiligheid bij Meester en Meester zijn wij op zoek naar nieuwe consultants. Wij ondersteunen organisaties in de publieke sector bij uiteenlopende vraagstukken binnen het vakgebied openbare orde en veiligheid en crisisbeheersing. Wij zijn op zoek naar nieuwe consultants die ons team komen versterken. Heb je inmiddels ervaring opgedaan in het vakgebied openbare orde en veiligheid, crisisbeheersing of handhaving en wil je graag als consultant voor meerdere opdrachtgevers werken? Lees dan gauw verder!

Locatie Zwolle
Uren 32 - 40
Auto Auto

Sales | Juridisch

Accountmanager Overheid | Bestuurlijk domein

Heb jij affiniteit met sales én het werk van een jurist, bestuurskundige of beleidsadviseur? Wij hebben een unieke functie beschikbaar!

Locatie Zwolle
Uren 32-40
Auto Auto

Fiscaal juridisch

Junior belastingadviseur

Ben jij enthousiast, leergierig en klantgericht?

Dan zoeken we jou! Bij Meester en Meester zijn wij voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een junior belastingadviseur. Voor deze functie zoeken wij een junior belastingadviseur die ook accuraat, integer en zorgvuldig is.

Locatie Kampen
Uren 32 - 40

Fiscaal juridisch

Belastingadviseur

Ben jij ambitieus, enthousiast, een gesprekspartner, lever jij kwaliteit en staat bij jou de klant op nummer één?

Dan zoeken we jou! Bij Meester en Meester zijn wij voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een belastingadviseur. Voor deze functie zoeken wij een belastingadviseur die klantgericht is, verder kan denken en helder advies kan geven.


Locatie Kampen / Zwolle
Uren 32 - 40
Auto Auto

Juridisch

Juridisch medewerker

Ben jij een juridische professional die graag klanten helpt? Vind je het leuk om afwisselend te werk te gaan? En lukt het jou om snel te schakelen?

Dan zoeken we jou! Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar meerdere juridische medewerkers!

Locatie Heel Nederland
Uren 32 - 40

Meester en Meester

Open sollicitatie

Houd de website of onze LinkedIn in de gaten. Regelmatig worden er nieuwe interessante vacatures geplaatst. Het doen van een open sollicitatie kan natuurlijk ook. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten!

Wist je dat ongeveer 20% van de vacatures worden vervuld door het doen van een open sollicitatie? Vergroot je kansen en val op!