Je bent verliefd geworden op het eiland en wil gaan verhuizen voor de zomer, het jaar of zelfs voor altijd. Gefeliciteerd, je durft de grote stap te zetten om naar Ibiza te gaan verhuizen!

Net als in de rest van Spanje is mañana een heel belangrijk begrip. Probeer een stap achteruit te doen terwijl je jouw verhuizing plant en neem de dingen zoals ze komen wanneer je op het eiland aankomt.

Bent u op zoek naar professioneel juridisch advies en rechtsbescherming op het prachtige eiland Ibiza? Meester en Meester ondersteunt je bij alle belangrijke to-do’s om zorgeloos en lekker te kunnen wonen én werken op Ibiza!

Wanneer schakel je onze hulp in?

  • Wanneer je voor langere tijd op Ibiza wilt verblijven;
  • Wanneer je langer dan 3 maanden gaat werken op Ibiza;
  • Wanneer je een huis wilt huren of wilt kopen op Ibiza;
  • Wanneer je als ZZP’er aan de slag wilt gaan op Ibiza;

Mañana, Mañana..

Spanje is anders dan Nederland. En als we dan spreken over het klimaat dan zal niemand daar problemen mee hebben, maar als het gaat om bijvoorbeeld overheidsinstellingen en dergelijke, hou dan rekening met lange wachttijden. Of het nu gaat om het verkrijgen van een NIE nummer, je auto keuren of het aanvragen van een telefoonaansluiting, alles gaat op een Spaans tempo maar is wel degelijk noodzakelijk om deze zaken geregeld te hebben.

Vrijblijvende Informatie

Van het aanvragen van een NIE nummer, een inschrijving in de gemeente of bijvoorbeeld het regelen van zakelijke aansprakelijkheid kan je bij ons terecht. Met veel kennis, ons netwerk op het eiland en onze juridische dienstverlening is geen enkele vraag ons te gek.

Ibiza 2

Adres:

Carrer del Pedrer, 4

07814 Santa Eulària des Riu

Illes Balears, Spanje

Telefoon: 088 - 0665002

Neem contact op met Meester en Meester Ibiza

Bij Meester en Meester Ibiza begrijpen we dat juridische vraagstukken complex kunnen zijn en dat u wellicht op zoek bent naar betrouwbaar advies en ondersteuning. Ons team van gespecialiseerde adviseurs staat klaar om u te helpen bij al uw juridische- en veiligheidsvraagstukken.

  • Expertise op diverse juridische gebieden
  • Persoonlijke benadering
  • Resultaatgericht
  • Snelle respons
  • Vertrouwelijkheid en integriteit

Wacht niet langer en vul het onderstaande contactformulier in. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Direct hulp bij uw vraagstuk?