Juridisch advies nodig? Bij Meester en Meester is het intakegesprek altijd gratis. Wij zijn een onafhankelijke en betrouwbare organisatie op het gebied van rechtshulp. Meester en Meester helpt particulieren, bedrijven en overheden bij verschillende juridische kwesties, waarbij er gezocht wordt innovatieve en realistische oplossingen.

Juridisch advies voor particulieren

De deskundige juristen van Meester en Meester helpen particulieren met al hun juridische vraagstukken. Binnen de organisatie is er kennis over uiteenlopende zaken die betrekking hebben op de rechten van de particulier. Particulieren komen bij ons met vraagstukken over (ver)bouwen, werk en inkomen, belastingen en meer. De juristen van Meester en Meester hebben brede kennis over het recht en zijn een toegankelijk partner. In begrijpelijke taal worden juridische zaken met de particulier besproken en zo nodig opgelost.

Bouw woning2

Juridisch advies voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen voor juridische hulp terecht bij de juristen van Meester en Meester. Wij realiseren uiterst effectieve oplossingen voor bedrijven die te maken hebben met uiteenlopende juridische conflicten. Wij zijn inzetbaar voor juridische zaken voor bedrijven in de breedste zin van het woord. Heeft u juridische vragen over (arbeids)overeenkomsten, vergunningen, privacy, veiligheid of belastingen? Neem dan snel contact met ons op.

Rchtenstudent

Juridisch advies voor overheden

Meester en Meester helpt ook overheden met juridische kwesties. Onze juristen hebben een brede kennis van het wetboek, en daardoor komen overheden bij ons terecht met vragen over openbare orde en veiligheid, crisisbeheersing, vergunningen, ruimtelijke ordening, belastingen en meer. De juristen van Meester en Meester hebben inmiddels al diverse overheden geholpen met hun juridische vraagstukken.

Werk2

Juridisch advies op maat

Wij geven juridisch advies over tal van problemen die zich voordoen bij particulieren, bedrijven en overheden. Meester en Meester geeft bijvoorbeeld juridisch advies over schuldproblematiek, discriminatie, arbeidsrecht, familieproblemen, gezondheidszorg, huisvesting of immigratieproblematiek.

Waarom juridisch advies van Meester en Meester?

Meester en Meester staat voor een veilige en rechtvaardige samenleving. Het uitgangspunt tijdens gesprekken met onze klanten is om het recht toegankelijk te maken. Wij bieden op een toegankelijke manier rechtsbescherming aan particulieren, bedrijven en overheden. Ons rechtvaardigheidsgevoel is hoog en staat bovendien handelen wij hier proactief naar. Wij streven naar het beste resultaat voor zowel onze particuliere en zakelijke klanten.

Het recht toegankelijk maken

Het rechtssysteem kan behoorlijk gecompliceerd zijn, dat beseffen wij ons maar al te goed. Wat wij in gesprekken met cliënten hebben gemerkt is dat ze ze door de bomen het bos niet meer zien. Wij hebben als doel om de klanten volledig te ontzorgen op juridisch vakgebied. De kennis en expertise van Meester en Meester is dermate breed dat we de meeste juridische en veiligheidsvraagstukken voor onze klanten kunnen oppakken. Dit doen wij op een integere manier, waarbij we te allen tijde eerlijk zijn naar de klant.

Juridisch advies telefonisch

Juridisch advies werkt voor iedereen anders. Sommige mensen vinden het prettig om langs te gaan in onze vestigingen, en andere mensen vinden het prettig om telefonisch juridisch advies te krijgen. Wij zijn doordeweeks tussen 08:30 en 17:30 te bereiken op het telefoonnummer 088 - 0665002.

Neem contact op

Neem contact met ons op door:

  • Te bellen naar: 088 - 0665002
  • Uw vraag te stellen via het onderstaande formulier

Vraag jouw gratis intakegesprek aan