Gratis juridisch advies nodig? Bij Meester en Meester is het intakegesprek altijd gratis. Wij zijn een onafhankelijke en betrouwbare organisatie op het gebied van rechtshulp. Meester en Meester helpt particulieren, bedrijven en overheden bij verschillende juridische kwesties, waarbij er gezocht wordt innovatieve en realistische oplossingen.

Juridisch advies voor particulieren

De deskundige juristen van Meester en Meester helpen particulieren met al hun juridische vraagstukken. Binnen de organisatie is er kennis over uiteenlopende zaken die betrekking hebben op de rechten van de particulier. Particulieren komen bij ons met vraagstukken over (ver)bouwen, werk en inkomen, belastingen en meer. De juristen van Meester en Meester hebben brede kennis over het recht en zijn een toegankelijk partner. In begrijpelijke taal worden juridische zaken met de particulier besproken en zo nodig opgelost.

Bouw woning2

Juridisch advies voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen voor juridische hulp terecht bij de juristen van Meester en Meester. Wij realiseren uiterst effectieve oplossingen voor bedrijven die te maken hebben met uiteenlopende juridische conflicten. Wij zijn inzetbaar voor juridische zaken voor bedrijven in de breedste zin van het woord. Heeft u juridische vragen over (arbeids)overeenkomsten, vergunningen, privacy, veiligheid of belastingen? Neem dan snel contact met ons op.

Rchtenstudent

Overheden

Meester en Meester helpt ook overheden met juridische kwesties. Onze juristen hebben een brede kennis van het wetboek, en daardoor komen overheden bij ons terecht met vragen over openbare orde en veiligheid, crisisbeheersing, vergunningen, ruimtelijke ordening, belastingen en meer. De juristen van Meester en Meester hebben inmiddels al diverse overheden geholpen met hun juridische vraagstukken.

Werk2

Neem contact op

Neem contact met ons op door:

  • Te bellen naar: 088 - 0665002
  • Uw vraag te stellen via het onderstaande formulier

Vraag jouw gratis intakegesprek aan