Veiligheid is een groot goed. Het werk van de veiligheidsregio’s is voor een groot deel juridisch van aard. Wij bieden advisering en ondersteuning bij korte of complexe juridische vraagstukken op het gebied van integrale aanpak. Risicobeheersing en incidentbestrijding is van groot belang bij de verbetering van veiligheid. Onze specialisten staan voor u klaar om de veiligheid te waarborgen.

Consultancy

Bij vrijwel iedere beslissing spelen juridische overwegingen. Heeft u juridisch advies nodig? Onze betrokken specialisten staan klaar om u te helpen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk.

Fire department 4873158 1280

Interim

Elke overheidsinstantie krijgt te maken met juridische vraagstukken. Heeft u op tijdelijke basis een specialist nodig die u juridisch ondersteunt? Bij behoefte aan extra kennis of capaciteit zorgen wij via ons brede netwerk dat u in contact komt met de specialist die u nodig heeft om verder te komen. Onze specialisten zijn toegespitst op uw wensen. Wij bieden een verscheidenheid aan juridische expertises. Onze juristen bieden kwaliteit en hebben antwoord op elk juridisch vraagstuk.

Fire 823623 1920

Meer weten over onze diensten?

Meester en Meester ondersteunt particulieren, bedrijven en de overheid bij uiteenlopende juridische- en veiligheidsvraagstukken. Wij werken met specialistische en innovatieve adviseurs die hun vak verstaan en werken vanuit de missie voor een veilige en rechtvaardige samenleving.

Openbare orde en veiligheid

Onze specialisten bieden advisering en ondersteuning aan gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's om de kwaliteit van openbare orde en veiligheid te verbeteren.

Lees meer over openbare orde en veiligheid

Crisisbeheersing

Wij werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's om samenwerking met partners te verbeteren om crisis te voorkomen dan wel te beheersen.

Lees meer over crisisbeheersing

Vergunningen, toezicht en handhaving

Wij werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's om de kwaliteit van de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving te verbeteren.

Lees meer over vergunningen, toezicht en handhaving

Ruimtelijke ordening

Onze specialisten werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s om de kwaliteit van de ruimtelijke ordening te verbeteren.


Lees meer over ruimtelijke ordening

Belastingen

Onze specialisten bieden extra capaciteit of aanvullende expertise bij het uitvoeren van de belastingtaken.

Lees meer over belastingen

Terrorisme en extreem geweld

Samen met de hulpdiensten in binnen- en buitenland bereiden wij voor op terrorisme en extreem geweld. Wij helpen bij de implementatie van beleid en bieden personeel operationele trainingen.

Lees meer over terrorisme en extreem geweld

Brandweerzorg

Wij werken samen met gemeenten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s om de kwaliteit van de risicobeheersing en incidentbestrijding te verbeteren om hiermee de veiligheid te waarborgen.

Lees meer over brandweerzorg